ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ


Ο Παιδικός - Βρεφονηπιακός Σταθμός, Νηπιαγωγείο BABYLAND δέχεται παιδιά από 40 ημερών έως 6 ετών, ενώ λειτουργεί όλο το χρόνο (πλην των οριζόμενων από το Σωματείο επίσημων αργιών και της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου), από τις 06:30 έως τις 18:30,
καθώς και το Σάββατο.  Βρίσκεται επί της οδού Ευτέρπης 41 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης,
τηλ. 2310 7000 12.

Νέες Ισόγειες, Ασφαλείς Εγκαταστάσεις 250 τ.μ. κατασκευασμένες με βάση τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Υπουργείου Υγείας & Πρόνοιας και του Υπουργείου Παιδείας. Όλος ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα συστήματα πυρανίχνευσης και αυτόματης πυρόσβεσης (Sprinklers).

Ξεχωριστά τμήματα σε μεγάλες αίθουσες βαμμένες με οικολογικά υλικά, δάπεδο ασφαλείας, με σεβασμό στον προσωπικό χώρο του κάθε παιδιού. Οι αίθουσές μας βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με την πίσω αυλή των 250 τ.μ. και την παιδική χαρά του Σταθμού μας, καθώς και με το μπροστινό αύλειο χώρο των 80 τ.μ. Φωτίζονται με άπλετο φυσικό φως, έχουν φυσικό εξαερισμό και είναι αυτόνομα κλιματιζόμενες. Είναι εξοπλισμένες με έπιπλα ειδικά προσαρμοσμένα στα παιδιά της κάθε ηλικίας, που εξυπηρετούν -με πλούσιο εποπτικό υλικό- γωνιές δραστηριοτήτων και δημιουργικού παιχνιδιού.

Απασχολούμενο προσωπικό 6 ατόμων: 2 Νηπιαγωγοί, 3 Βρεφονηπιοκόμοι και 1 Υπάλληλος καθαριότητας, όλοι με Πιστοποιητικό Υγείας και έγκριση από το Υπουργείο Υγείας & Πρόνοιας

Από το Σεπτέμβριο του 2013, λειτουργία ολιγομελούς τμήματος Νηπιαγωγείου με άδεια από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και με δυνατότητα φύλαξης έως τις 18:30.