ΠΑΡΟΧΕΣ & ΤΜΗΜΑΤΑ


ΠΑΡΟΧΕΣ:

Ανοιχτά ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ 06:30 - 18:30 & Σάββατο (πλην των οριζόμενων από το Σωματείο επίσημων αργιών και της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου)
Δυνατότητα φύλαξης πέραν του ωραρίου από τις εκπαιδευτικούς του Σταθμού μας.
ΔΩΡΕΑΝ επαναλαμβανόμενες, ολιγόωρες μικρές επισκέψεις στο χώρο του Σταθμού για την Προσαρμογή του Παιδιού στο πρόγραμμα και στο χώρο - περιβάλλον.
ΔΩΡΕΑΝ Πρωινό & Απογευματινό Γεύμα
Μόνιμο, καταρτισμένο και γεμάτο αγάπη προσωπικό. Νηπιαγωγοί, Βρεφονηπιοκόμοι, με έγκριση από το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας.
Επίσκεψη Παιδίατρου, Παιδοψυχολόγου & Λογοθεραπευτή
Ασφαλιστική κάλυψη
Καθημερινή ενημέρωση Γονέων
Συναντήσεις Γονέων

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ​
ΤΜΗΜΑΤΑ:
Λειτουργούν σε ξεχωριστές αίθουσες τα παρακάτω τμήματα:

Βρεφικό από 40 ημερών έως 1,5 χρονών
Μεταβρεφικό από 1,5 χρονών έως 2,5 χρονών
Προνηπιακό  από 2,5 χρονών έως 3,5 χρονών
Νηπιακό από 3,5 χρονών έως 5 χρονών
Νηπιαγωγείο από 5 χρονών έως 6 χρονών.

Ξεχωριστό Καλοκαιρινό πρόγραμμα
image-177985-paroxes.png


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σύγχρονα Εκπαιδευτικά Προγράμματα με βάση τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα κάθε τμήματος:
Βρεφικό Τμήμα: Χωρισμός σε ομάδες. Ειδικά εμπλουτισμένο πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στην τρυφερή ηλικία των βρεφών και στην πρώτη τους επαφή με όλες τις δραστηριότητες, όπως γλώσσα, μουσικοκινητική και ρυθμική αγωγή, εικαστικά και κουκλοθέατρο.
Μεταβρεφικό Τμήμα: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα, εμπλουτισμένο με νέες έννοιες για το παιδί, όπως μαθηματικές έννοιες, γλώσσα, παιδική λογοτεχνία, γνωριμία με το περιβάλλον, μουσικοκινητική αγωγή, εικαστικά, κουκλοθέατρο κ.ά.
Τμήμα Προνηπίων - Νηπίων: Πλήρες πρόγραμμα που αναπτύσσει ολόπλευρα το παιδί, σωματικά – νοητικά - συναισθηματικά και κινητικά, σε τομείς όπως, γλώσσα, λογοτεχνία, μαθηματικά, δημιουργία και έκφραση, περιβάλλον, εικαστικά, μουσικοκινητική αγωγή και προπαιδεία, προ-γραφή και προανάγνωση.
Νηπιαγωγείο: Το νηπιαγωγείο μας λειτουργεί με άδεια από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και με δυνατότητα φύλαξης έως τις 18:30. Βασίζεται στο νέο διαθεματικό πρόγραμμα του Υπουργείου. Καθημερινά, καλλιεργούνται διαφορετικές δεξιότητες μέσα από τα γνωστικά αντικείμενα του προγράμματος σπουδών. Δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην προετοιμασία των παιδιών για την ομαλή τους ένταξη στην Α' τάξη του δημοτικού. Κατά τη διάρκεια της φύλαξής τους, ακολουθούν το πρόγραμμα του τμήματος των νηπίων, κάτι που τα βοηθάει στην επανάληψη και εμπέδωση εννοιών που έχουν ήδη διδαχθεί.

image-177986-program.png